FAQ

Wanneer moet ik beginnen met de procedure?
Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor van het CBR?
Wanneer is de RegelZorg afsprakenlijn bereikbaar?
Mijn Geneeskundige Verklaring is afgewezen door Kiwa
Waarom moet ik een medicatieoverzicht meenemen?
Wat is het verschil tussen Rijbekwaam en Rijgeschikt?
Hoe annuleer ik een keuringsafspraak?
Waar koop ik een Gezondheidsverklaring?
Wat zijn de contactgegevens van het CBR?

LAATSTE NIEUWS

Alexander Pechtold nieuwe algemeen directeur CBR
> Lees verder op CBR.nl

Lastendruk taxibranche verminderd
> Lees verder op Rijksoverheid.nl

CBR straft eerlijkheid depressiepatiƫnten niet af
> Lees verder op Trouw.nl

KLANTTEVREDENHEID

KLANTREACTIE

Op de eerste plaats bedankt voor de perfekte service, alles precies op schema, ook de herinnering dat je het niet vergeet. Mijn complimenten daar voor, je bent toch nerveus want je kan haast niet buiten de auto op deze leeftijd. Maar op het moment dat je word geroepen voor de keuring, en je ziet de arts, valt alles van je af. Dhr: A.M. Windgassen geeft je inwendig alle rust, en de keuring loopt dan perfekt. Nogmaals bedankt het was grandioos, je vergeet haast te betalen bij weggaan.

Bedankt voor de snelle afwerking van de keuring, niets dan lof.

Goede organisatie Uw regelzorg, kwitantie ontvangen. Verder wens ik U een mooie zomer toe, tot over 5 jaar. Vriendelijke groet

C. v. Breugel.

Veel dank voor de goede service verleend bij de seniorenkeuring voor het rijbewijs. Ik zal Uw naam zeker verspreiden onder mijn vrienden. Veel succes.

Dhr. van den Bold

Proficiat met jullie nieuwe site!

Het geheel werkt naar behoren en de navigatie door de menu's gaat als vanzelf.

Ook ik heb mijn rijbewijs verlenging via jullie geregeld en dat is perfect verlopen. Het scheelde aanzienlijk in de aanschafkosten. Bedankt daarvoor en succes verder.

Peter

Hierbij kom ik mijn belofte om u van de voortgang op de hoogte te houden na. Wat kan het dan opeens snel gaan. Gisteren op de valreep nog van het CBR een verwijsbrief naar de keuringsarts ontvangen, compleet met ZD-code. Hedenmorgen (goed)gekeurd en ook al een "Besluit Gezondheidsverklaring" binnen.

Een nieuw rijbewijs kan nu door mij worden aangevraagd. Opgelucht en tevreden en heel veel dank voor uw inzet. Ik ben van mening dat uw mailtje aan het CBR de zaken heeft versneld.

Hartelijk dank voor uw informatie. De keuring is prima verlopen. De door u verzonden informatie is perfect, zodat ik een ieder uw medewerking kan aanbevelen.

Hartelijk bedankt voor het extra werk dat u heeft verzet om voor mij te regelen dat ik op tijd mijn rijbewijs kan vernieuwen. Door uw bemoeienis is voor mij Regelzorg echt regelzorg. Ik zal uw organisatie waar mogelijk bij anderen aanbevelen. Ik zal de mensen er dan wel bij vertellen vroegtijdig die keuring aan te vragen. Dit om veel extra werk te voorkomen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alle gedane moeite.

Bert L.J.Reuvers

Even een compliment over de mannier van aanpak.

Vanochtend de rijbewijs keuring gehad. Scheelt veel geld.

Michael

Ik wil Regelzorg en Dr. Windgassen een groot compliment maken voor de goede en vriendelijke wijze van mijn keuring van 18 juli j.l.

Vriendelijke groet,

J.J.van den Broek

De keuring is nu achter de rug.

Tijd voor evaluatie van uw bemiddeling: die was perfect.

Onze complimenten!

F.G.W. van der Lee